Előfizetői tartalom

Eszméletlen váddal állt elő Ukrajna: Európa lenne a felelős a háborúért?

Portfolio
Olekszij Reznyikov, Ukrajna védelmi minisztere legutóbbi interjúja során kijelentette: két, évekkel ezelőtti súlyos döntés vezetett a most kialakult konfliktushoz. Reznyikov interjúja során hozzátette, az európai államok, főként Angela Merkel volt német kancellár hozzáállása vezetett el ahhoz, hogy Oroszország számára lehetségessé vált Ukrajna lerohanása – írta meg az Ukrainska Pravda.

Olekszij Reznyikov, Ukrajna védelmi minisztere a La Reson-nak adott interjúja során elmondta, felelősség terheli Angela Merkelt azért a döntésért, hogy Ukrajnát nem vették fel idő előtt a NATO-ba. A miniszter indoklása szerint ugyanis ezzel lehetővé tették Oroszország számára, hogy lerohanja a volt szovjet tagköztársaságot. A Nyugat már régóta él az Oroszországot nem provokálni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés