FONTOS Milliárdos negatív áramszámlákat kapnak a lakossági napelemesek – Elképesztő számokra bukkantunk
 
Előfizetői tartalom

Elemzők: a rettegett elit parancsnok visszatérése megoldhatja az orosz haderő egyik legnagyobb problémáját

Portfolio
Úgy tűnik, hogy az orosz katonai vezetés egyre inkább az orosz légideszant csapatokra (VDV) és a Wagnerrel való szorosabb együttműködésre törekszik az orosz-ukrán háborúban. Mihail Teplinszkij vezérezredes visszatérése emellett egy előszele is lehet egy újabb parancsnoki átrendeződésre – áll az amerikai agytröszt, az ISW legújabb jelentésében.

Az Egyesült Királyság védelmi minisztériumának április 16-ai jelentése szerint, Mihail Teplinszkij vezérezredes, az orosz légideszant egységek parancsnoka visszatért az ukrán-orosz hadszíntérre, egy egyelőre nem részletezett szerepkörben. Teplinszkij visszatérése az ISW elemzése szerint a következőkre utalhat: Teplinszkij, mint az egység eredeti parancsnoka nagy valószínűséggel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés