Előfizetői tartalom

Kiberbiztonsággal foglalkozó törvényjavaslatot fogadott el az Európai Bizottság

MTI
Az Európai Bizottság kiberbiztonsági szolidaritásról szóló uniós jogszabályra irányuló javaslatot fogadott el mintegy 1,1 milliárd eurós költségvetéssel, amelynek célja, hogy előmozdítsa a kiberbiztonsági fenyegetések és támadások felderítését, javítva ezáltal a kritikus fontosságú szervezetek felkészültségét - közölte kedden a keddi testület.

"Az egyre gyakoribb és egyre súlyosabb kiberbiztonsági fenyegetések és támadások nagy kockázatot jelentenek a hálózati és információs rendszerek működésére és az európai egységes piacra. Oroszország Ukrajna elleni agressziós háborúja keretében tevékenykedő hekkercsoportok akciói által a fenyegetettség még jobban megnőtt" - hívta fel a figyelmet a bizottság. A javaslat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés