Előfizetői tartalom

Magyarországra hozták Európa egyik legkeresettebb bűnözőjét

MTI
Hazahozták a Dominikai Köztársaságban elfogott magyar nőt, akit Magyarországon pénzmosás, csalás és költségvetési csalás miatt több mint 15 év szabadságvesztésre ítéltek, de 2012 tavaszán nyomtalanul eltűnt; a 43 éves debreceni nő "Európa egyik legkeresettebb bűnözője volt" - írta a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kedden a police.hu oldalon.

A közlemény szerint a nőt - aki a 2000-es években különböző csalások révén több százmillió forintra tett szert - március 26-án fogták el és múlt pénteken hozták haza. A különböző ügyeiben az ítéleteket a távollétében hozták meg vele szemben - tették hozzá. Mostanra kiderült az is, hogy elhagyva Magyarországot új életet kezdett Dominikán, ahol párra talált...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés