Előfizetői tartalom

Az asztalra csap Amerika, nagy bajban az ellenszegülő államok

Portfolio
Továbbra is nyugati technológiai termékek kerülnek orosz rakétákba, ami megkérdőjelezi a szankciók hatékonyságát, miután kiderült, az Amerikai Egyesült Államok importőrei továbbértékesítik az alkatrészeket Oroszország irányába. Bár az orosz import így is jelentősen visszaesett, az Európai Unió és az Egyesült Államok további szigorításokat tervez bevezetni a renitens országokkal szemben – írta meg a The New York Times.

A múlt hónap végén amerikai és európai uniós tisztviselők információt cseréltek több millió dollár értékű, orosz exporttilalommal sújtott technológiáról, amelyek eljutottak orosz területre a szankciók bevezetése után is. A The New York Times által megszerzett, március 24-i találkozóról készült jelentések szerint magas rangú adó- és kereskedelmi tisztviselők észlelték...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés