Előfizetői tartalom

Minden eddiginél erősebb jelzés érkezett: Putyin elveszítheti legfontosabb fegyvereit

Portfolio
Eddig úgy tűnt, az orosz hadsereg képes az invázió előtt felhalmozott nagy elektronikai és fegyverkészletre támaszkodni, csökkentve az Európai Unió és az Egyesült Államok által kivetett elektronikai iparágra vonatkozó szankciók hatását. A legújabb vizsgálatok azonban kimutatták, ez a készlet kezd vészesen elapadni, így Oroszország számára egyre sürgetőbbé válik az új szállítmányok beszerzése.

A Conflict Armament Research (CAR), egy független elemzői csoport, amely a harctérről megszerzett orosz fegyvereket, vagy annak maradványait vizsgálja. A szervezet kedden kiadott jelentéséből kiderült, előkerült az első olyan ismert példa arra, amely azt mutatja, Oroszország az invázió kezdete után gyártott chipekből készíti ezeket. Az orosz ellátási láncok feltárásán dolgozó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés