Előfizetői tartalom

Ezzel a borzadállyal tényleg mélypontra jutott az ukrajnai sufnituning verseny

Portfolio
A háborúzó felek gyakran eszkábálnak össze meglehetősen unortodox fegyvereket: az orosz-ukrán háború alatt láthattunk már tüzérségi vontatóra szerelt hajóágyút, Toyota platóról indított nem irányított rakétákat, az azonban, amit ez az orosz civil „hadisegély” címszó alatt művelt a kisteherautójával, igényelhet némi magyarázatot.

Először a Telegramon jelentek meg azok, a később Twitterre is átterjedő fotók, melyeket egy hazafias érzelmű orosz állampolgár készített az általa alkotott „páncélozott” járműről, melyet az orosz haderőnek szeretne eljuttatni. Egy Vologdai területen élő férfi hallott arról, hogy hazája fegyveres erejének nagy szüksége van UAZ teherautókra, így hegesztőt ragadott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés