Előfizetői tartalom

Friss videó mutatja be, mire is jók az MRAP harcjárművek

Portfolio
Megjelenésük idejében az MRAP járművek meglehetősen furcsa jelenségnek számítottak: míg korábban a gyalogság mozgatására szolgáló páncélozott járműveket igyekeztek minél laposabbra kialakítani, hogy kisebb célpontot nyújtsanak, addig az új MRAP koncepció minden volt, csak alacsony felépítésű nem. Egy Ukrajnában készült videó mindazonáltal kiválóan bemutatja, hogy pontosan mire is jó egy ilyen fegyver.

A videón két, amerikai gyártmányú Maxx Pro MRAP látható. A második páncélos elég rossz állapotban van, motortere lényegében teljesen eltűnt, vélhetően jobb első kerekével sikerült ráfutnia egy aknára. Destroyed Armoured vehicle MaxxProLocation: Unknown #Ukrainian— Cloooud (|) April 20, 2023 Bár elsőre csak az tűnik fel, hogy a robbanás következtében a jármű milyen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés