Előfizetői tartalom

Hírszerzés: stratégiai vereséget szenvedett Oroszország, az elit már befejezné a háborút

Portfolio
Andrij Jusov, az ukrán katonai hírszerzés (GUR) tisztje a vele készített interjú során kijelentette: az orosz téli offenzíva kudarcot vallott, stratégiai védelemre váltanak a várható ukrán ellentámadás előtt. A hírszerző tiszt hozzátette azt is, hogy Prigozsin nyilatkozatai a Kreml vezetésében tapasztalható ellentétek mélyülését jelképezik – írta meg az Ukrainszka Pravda.

Andrij Jusov, a GUR tisztje a nemzeti televízió adásában elmondta, elfogyott Oroszország offenzív lendülete, anélkül, hogy a kijelölt célokból bármi is megvalósult volna. A hírszerző tiszt hozzátette, habár az ellenség továbbra is hajt végre támadó hadműveleteket, azok ereje és mennyisége csökkenőben van. Jusov szerint a fronton harcolók most általánosságban azt tapasztalják...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés