Előfizetői tartalom

Totális kommunikációs zűrzavar alakult ki Ukrajna NATO-csatlakozásáról

Miközben a NATO tagállamai üléseznek a németországi Ramstein légibázison, igencsak furcsa kommunikációnak lehetünk szemtanúi a NATO vezetőinek részéről Ukrajna sorsát illetően. Jens Stoltenberg NATO-főtitkár, aki a napokban Kijevben járt, egyértelműen kijelentette: minden NATO-tag szeretné a szövetségben látni az orosz ostrom alatt álló országot, a magyar miniszterelnök kommunikációja viszont nem éppen erre enged következtetni.

Minden NATO szövetséges beleegyezett abba, hogy Ukrajna előbb-utóbb a szövetség tagja legyen” – jelentette ki Jens Stoltenberg, a NATO főtitkára ma a katonai szövetség ramsteini találkozóján. Hozzátette: jelenleg a fókusz azon van, hogy a szövetség minden támogatást megadjon Ukrajnának, hogy győzelmet arasson Oroszország felett, utalva arra, hogy valószínűleg továbbra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés