Előfizetői tartalom

Az oroszok újabb körzeteket foglalhattak el Bahmutban - Háborús híreink vasárnap

Portfolio
Az orosz védelmi minisztérium azt állította, hogy újabb három körzetet foglalt el a Donyecki területen fekvő, Bahmut városának nyugati részén. Oroszország megerősítette, hogy 20 német diplomatát fog kiutasítani, mivel saját diplomatáikat is hazaküldték Berlinből. Az ukrán hadsereg vezetése arról számolt be, hogy 11 orosz hadihajó áll harckészültségben a Fekete-tengeren, köztük két tengeralattjáró, amelyek Kalibr cirkálórakétákkal vannak felfegyverezve. Cikkünk folyamatosan frissül a mai nap ukrajnai háborús aktualitásaival.

2023. április 24. 06:20 Megosztás Hétfői tudósításunk Hétfői hírfolyamunk itt követhető nyomon: Kapcsolódó cikkünk 2023. 04. 24. Átkeltek a Dnyeperen az ukránok, de az időjárás továbbra is Moszkvának kedvez - Háborús híreink hétfőn ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés