Előfizetői tartalom

A Dnyeper túlpartján az ukránok, újabb titkos részletek szivárogtak ki háborús tervekről – Háborús híreink kedden

Portfolio
Geolokációval is megerősítést nyert, hogy az ukrán fegyveres erők a hétvége során Herszon környékén néhány ponton átkeltek a Dnyeper folyón, és kisebb hídfőállásokat alakítottak ki annak keleti partján. Az ukrán hatóságok szerint a megszálló oroszok erőszakkal evakuálják a területen élő lakosságot. A legújabban kiszivárgott Pentagon-dokumentumok szerint Kirilo Budanov, az ukrán hírszerzés vezetője merész csapásokat tervezett: egy Novorosszijszk orosz kikötő elleni tengeri támadást, de Moszkva is célkeresztbe került volna. A terveknek végül Washington állta útját.

2023. április 25. 21:34 Megosztás Megszólalt az orosz külügyminiszter az ukrán gabonegyezményről Oroszország látja António Guterres ENSZ-főtitkár igyekezetét a fekete-tengeri gabonaszállítási megállapodás meghosszabbítása érdekében, eredményt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés