Előfizetői tartalom

Átkeltek a Dnyeperen az ukránok, de az időjárás továbbra is Moszkvának kedvez - Háborús híreink hétfőn

Portfolio
Geolokációval is megerősítést nyert az, hogy az ukrán fegyveres erők a hétvége során Herszon környékén néhány ponton átkeltek a Dnyeper folyón, és kisebb hídfőállásokat alakítottak ki annak keleti partján. Kijev öröme ugyanakkor nem lehet felhőtlen, hiszen a kelet-európai sár, a Raszputyica továbbra is jelen van Ukrajna nagy részében, ez pedig még a nyugati gyártmányú Leopard harckocsiknak is nehézséget okoz. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

2023. április 25. 06:56 Megosztás Új percről percre közvetítésünk Keddi közvetítésünk az ukrajnai háborúról itt olvasható: Kapcsolódó cikkünk 2023. 04. 25. A Dnyeper túlpartján az ukránok, újabb titkos részletek szivárogtak ki háborús...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés