Előfizetői tartalom

Hajmeresztő összeesküvéssel trollkodja a világot a Wagner csoport vezére – Ez már az oroszoknak is sok?

Portfolio
Egészen elképesztő összeesküvés-elmélettel trollkodja közönségét egy Telegram-csatornáján közétett hangfelvételben Jevgenyij Prigozsin, a Wagner csoport vezére: azt állítja, megállapodásuk volt az Egyesült Államokkal az ukrajnai háború kimeneteléről, de az amerikaiak az elmúlt hetekben kiszivárogtatott dokumentumokkal felrúgták a paktumot.

Prigozsin rendszeresen, személyesen kommentálja az ukrajnai háború eseményeit Telegram-csatornáján, a Kepka Prigozsinán, nemrég egy hangfelvételt tett közzé, melyen egészen elképesztő összeesküvés-elméletet ismertet. Prigozsin azt mondja: az amerikai Demokrata Párt dühös volt rájuk, amiért hatalomra segítették Donald Trump elnököt 2016-ban, ezért paktumot kötöttek Oroszországgal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés