Előfizetői tartalom

Robbanás előtt a posztszovjet lőporos hordó? – Putyin siet közvetíteni az ügyben

MTI
|
Portfolio
Vlagyimir Putyin orosz elnök és Nikol Pasinján örmény miniszterelnök szerdán telefonbeszélgetést folytatott a Hegyi-Karabahnál található Lacini-folyosón létesített azerbajdzsáni ellenőrző pont miatt – írja a Reuters a Kreml közleményére hivatkozva. Örményország a Nemzetközi Büntetőbírósághoz (ICC) is fordult az ügyben – közölte Aszmik Szamvelján, Örményország nemzetközi jogi ügyekért felelős képviselőjének szóvivője szerdán.

Putyin és Pasinján az ellenőrző pont ügyében folytatott telefonbeszélgetést, de további részletekkel a Kreml nem szolgált. Ezt megelőzően Mihail Galuzin orosz külügyminiszter-helyettes folytatott tárgyalást Örményország két külügyminiszter-helyettesével, és felszólította őket, hogy növeljék meg erőfeszítéseiket a helyzet normalizálása érdekében. Az orosz külügyminisztérium...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés