Előfizetői tartalom

Úgy néz ki, alaposan felsült a fronton az új orosz zsoldosbrigád - A Wagner csoport csak röhög rajtuk

Portfolio
Úgy néz ki, az orosz védelmi minisztériummal és a Wagner csoporttal is konfliktusba keveredett a Potok, az orosz Gazprom energiavállalat biztonsági embereiből szerveződött zsoldosbrigád az ukrán fronton. A Potok harcosai azt állítják, hogy a Wagner fegyverrel fenyegeti őket, a Wagner szerint pedig a Gazprom zsoldosai gyávák és nem mernek harcolni az ukránok ellen.

Április elején jelentek meg az ukrán fronton a Gazprom biztonsági emberei, akik egy Potok nevű zsoldosbrigádba szerveződve vették fel a harcot az ukrán haderő ellen. Két hétre rá fel is töltötték az első olyan videót, melyben az orosz elnöknek reklamálnak a zord körülményekről, melybe a védelmi minisztérium és a Wagner csoport kényszerítette őket. Ilyen videókat a reguláris...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés