Előfizetői tartalom

Ömlenek a NATO-fegyverek Ukrajnába, robbanás történt Szentpétervár környékén - Háborús híreink csütörtökön

Portfolio
Már napok kérdése lehet, hogy meginduljon Ukrajna tavaszi offenzívája. Oroszország új taktikát használt a Donbaszban az ukrán légvédelem ellen. Az orosz haderő kiürített egy járműdepót a Krímben. Robbanás történt Szentpétervártól 20 kilométerre. Oroszország Kalibr-rakétákkal támadta Mikolaiv települést. A NATO által, a tavaszi offenzívához ígért fegyverek 98%-a megérkezett Ukrajnába. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

2023. április 27. 22:05 Megosztás Beismerést tett a Moszkva-párti szakadár vezető: aggasztó a helyzet az oroszok által megszállt területeken Súlyos a vízhiány a kelet-ukrajnai Donyeck megye oroszok által megszállt részein – írja a CNN. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés