Előfizetői tartalom

Bizonyítékok kerültek elő: orosz művelet lehetett az Északi Áramlat felrobbantása

Portfolio
Egy dán járőrhajó észlelt egy orosz hajót az Északi Áramlat gázvezetékek közelében, négy nappal azelőtt, hogy annak mindkét vezetékpárjánál robbanás történt. A koppenhágai védelmi parancsnokság megerősítette, hogy 26 felvételt kapott arról az SS-750-es orosz haditengerészeti hajóról, amely egy víz alatti műveletek végrehajtására tervezett kis tengeralattjárót vitt a helyszínre 2022. szeptember 22-én - jelentette csütörtökön a Dagbladet Information című helyi lap.

2022 szeptemberében egy dán járőrhajó észlelt egy orosz hajót az Északi Áramlat gázvezetékek közelében, négy nappal azelőtt, hogy a vezetékeket több robbantással szabotálták. A dán védelmi parancsnokság megerősítette, hogy a 26 kép a birtokában van az SS-750-es orosz haditengerészeti hajóról. Az orosz hadihajó egy kisméretű tengeralattjárót szállít, amelyet víz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés