Előfizetői tartalom

Megérkezett a várva várt videó a kilőtt ukrán Gepardról, de csak még több kérdést vet fel

Portfolio
Az orosz médiában még csütörtökön kezdett el keringeni egy fotó, melyen elméletileg az látható, amint egy hazai gyártmányú Lancet drón megsemmisít egy német Flakpanzer Gepard önjáró légvédelmi löveget valahol Ukrajnában. Megérkezett a tegnap óta ígérgetett videó, de megsemmisítő csapás nem igazán látható rajta.

A Twitterre is feltöltöt felvételen valóban látható az, amint egy Lancet öngyilkos drón rárepül egy ukrán Gepardra, a becsapódás és a detonáció egy másik kameraszögből is jól látható. Russian Lancet kamikaze UAV strike on German-supplied Ukrainian Gepard SPAAG.No visible sign of destruction.We apologize for our incorrect tweet on Gepard being destroyed yesterday. pic.twitter.com/FMT3IONJEG—...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés