Előfizetői tartalom

Növeli harckészültségét Oroszország, fotón az első Leopard 2-es Ukrajnában – Háborús híreink pénteken

Portfolio
Valamelyest túlfűtöttek a várakozások Ukrajna tavaszi ellentámadásával kapcsolatosan Olekszij Reznyikov ukrán védelmi miniszter szerint. Hiába vesztett el több ezer katonát és számtalan haditechnikai eszközt az orosz hadsereg az ukrajnai háború kezdete óta, az orosz szárazföldi erők létszáma már nagyobb, mint a háború elején. Növeli harckészültségét Oroszország, miután védelmi minisztere azzal vádolta meg az Egyesült Államokat, hogy katonai jelenlétük megerősítésén munkálkodnak Közép-Ázsiában. Fénykép került elő az egyik első, kanadai Leopard 2A4 típusú harckocsiról, Ukrajna területéről. Cikkünk folyamatosan frissül.

2023. április 28. 20:03 Megosztás Új szankciókat hozott az EU, ami Moldovának segít Az Európai Unió Tanácsa célzott korlátozó intézkedések új keretét hozta létre pénteken, amely lehetővé teszi az EU számára, hogy szankciókat szabjon ki a Moldovai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés