Előfizetői tartalom

Horthy Miklóst emlegeti Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök

Portfolio
Kis túlzással nem múlik el nap anélkül, hogy Dmitirj Medvegyev volt orosz elnök ne az európai fasizmust emlegetné vagy ne atomtámadással fenyegetné Oroszország valamelyik politikai riválisát; mai Telegram posztjában az előbbit tette meg a befolyásos orosz politikus. Egyebek mellett Horthy Miklós kormányzó emlékét felelevenítve Magyarország kapcsán is elítélő megjegyzést tett.

Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök, ma az orosz Nemzetbiztonsági Tanács alelnöke szinte minden nap ír Telegram-csatornáján valamilyen tüzes hangvételű kommentárt az ukrajnai háború kapcsán. Mai üzenetének apropóját az adta, hogy szerinte „a nácik Kijevben” Sztyepan Bandera, ellentmondásos ukrán történelmi személyiség nevével fémjelezett kitüntetést akarnak létrehozni....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés