Előfizetői tartalom

Rejtélyes üzeneteket fotóztak le az Odesszát támadó öngyilkos drónok roncsain

Portfolio
Szerdáról csütörtökre virradóra legalább 24 drónnal támadtak az oroszok Ukrajnára, köztük 15 drónnal a Fekete-tenger partján lévő Odesszára. Az iráni gyártású öngyilkos Sahed-drónok farokrészén az oroszok olyan üzeneteket helyeztek el, amelyek arra utalnak, hogy a Kreml elleni szerdai dróntámadásra adott megtorló válasz volt a mostani támadás – írja a CNN.

Odessza ellen összesen 15 Sahed drónt indított az éjjel Oroszország, ebből tizenkettőt az ukrán légvédelem lelőtt, három egy egyetemi épületbe csapódott, de senki sem sérült meg. Az ukrán Déli Parancsnokság által közzétett fotókon az látszik, hogy a drónok farokrészére az oroszok cirill betűs üzeneteket írtak: „Moszkváért”, illetve „a Kremlért”. Az üzenetek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés