Előfizetői tartalom

Felszólalt a Magyar Honvédség új vezérkari főnöke

Portfolio
Megtartotta első állománygyűlését Böröndi Gábor altábornagy május 5-én pénteken, írja a Honvédelmi Minisztérium. A Honvéd Vezérkar főnöke tájékoztatójában többek között részletezte azokat az irányelveket, amelyek mentén vezetni kíván, bejelentett számos, bürokráciát csökkentő intézkedést. Az állománygyűlésen Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter mellett a tárca vezetői, illetve a Magyar Honvédség alakulatainak parancsnokai vettek részt.

Böröndi Gábor a pénteki beszédében többek között úgy fogalmazott, hogy „lehetőséget kaptunk arra, hogy megváltoztassuk a magyar honvédséget, és meg fogjuk változtatni együtt”. A vezérkari főnök elmondása szerint a határaink mentén háború zajlik - Vagy felébredünk és felkészülünk rá, vagy tovább éljük a kis béke-életünket és minket nem billent ki semmi ebből....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés