Előfizetői tartalom

Kiakadt a Kreml, hogy az Egyesült Államok nem ítélte el az oroszok megölésére való felbujtást

MTI
Washington nem reagált megfelelően az oroszok megölését kilátásba helyező ukrán nyilatkozatra - jelentette ki Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő szerdán újságíróknak. A szóvivő arra reagált, hogy Kirilo Budanov, az ukrán védelmi minisztérium felderítő főcsoportfőnökségének vezetője kijelentette: kész "oroszokat ölni szerte a világon".

Peszkov szerint "nem felel meg az elhangzottak szörnyűségének Washington reagálása" erre. "Ha nem tévedek, nem hallottunk erre semmilyen reakciót az európai fővárosokból. Hallottunk egy választ az amerikai külügyminisztérium szóvivőjétől egy újságíró kérdésére, amelyben az +elítélés+ szó nem hangzott el, de legalább annyit kimondtak, hogy nem helyeslik a dolgot." Természetesen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés