Előfizetői tartalom

Prigozsin: Zelenszkij hazudik, teljes gőzzel halad az ukrán ellentámadás

MTI
|
Portfolio
Az ukrán ellentámadás teljes gőzzel halad, Volodimir Zelenszkij elnök ravaszkodik, amikor az offenzíva elhalasztásáról beszél – közölte Jevgenyij Prigozsin, a Bahmut ostromában kulcsszerepet játszó Wagner magánhadsereg alapítója csütörtökön sajtószolgálatának Telegram-csatornáján. Zelenszkij a BBC-nek adott, csütörtökön megjelent interjújában azt mondta, még egy idő, amíg elindul az ukrán ellentámadás, mivel még várnak néhány nyugati katonai eszköz beérkezésére.

Artyomovszk irányában az ukrán fegyveres erők alegységei behatolnak a szárnyakba, és sajnos néhány helyen sikerrel is járnak. Mi tovább haladunk, hogy rajtuküssünk – mondta hangüzenetében Prigozsin, Bahmut nevében orosz megnevezéssel használva. Az ukrán fegyveres erők terve így működik: mi megyünk, hogy rajtuküssünk, ők meg rajtunkütnek – tette hozzá. Prigozsin...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés