Előfizetői tartalom

Felhívta Erdogan elnököt Orbán Viktor

MTI
Orbán Viktor miniszterelnök szerdán telefonon beszélt Recep Tayyip Erdogannal, Törökország elnökével, és gratulált neki az elnökválasztás első fordulójában aratott győzelméhez, valamint az Igazság és Fejlődés Pártja kiemelkedő sikeréhez a török parlamenti választásokon - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Orbán Viktor sok sikert kívánt Erdogannak a második elnökválasztási fordulóhoz, amit május 28-án tartanak. A magyar miniszterelnök a telefonbeszélgetés során kifejtette: egy erős és stabil Törökországra van szüksége Magyarországnak, Európának és a világnak. Kapcsolódó cikkünk 2023. 05. 17. Erdogan bemondta: sikerült meghosszabbítani a gabonaegyezményt 2023. 05....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés