Előfizetői tartalom

Közös egészségügyi munkacsoportot indít EU és az Egyesült Államok

MTI
Az Európai Unió és az Egyesült Államok közös egészségügyi munkacsoportot hozott létre, amelynek célja a partnerség kiterjesztése és az együttműködés erősítése a rákos megbetegedések kezelése, a globális egészségügyi veszélyek, valamint az egészségügyi ellátást biztostó infrastruktúra terén - jelentette be Sztella Kiriakídisz, az egészségügyért felelős európai uniós biztos szerdai brüsszeli sajtótájékoztatóján.

Xavier Beccerával, az amerikai egészségügyi és humán szolgáltatásokért felelős államtitkárral közösen tartott sajtótájékoztatón a ciprusi EU-biztos kiemelte: az Egyesült Államok kulcsfontosságú partner a globális egészségügyi kihívások kezelésében.     "Az első EU-Egyesült Államok egészségügyi munkacsoport elindításával megerősítjük kölcsönös elkötelezettségünket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés