Előfizetői tartalom

A Wagner harcosai nekiveselkednek Bahmut utolsó nagy erődítményének, orosz ellentámadás indult a szárnyakon

Portfolio
Hanna Maliar ukrán védelmi miniszterhelyettes szerint az orosz erők heves harcokban szereztek némi teret magában Bahmutban. Az ukrán tisztviselő hozzátette, az orosz csapatok ellentámadást indítottak a szárnyakon elvesztett területek visszafoglalására, de az ukrán erők visszaverték a támadásokat. A városért harcoló orosz zsoldosok vezetője, Jevgenyij Prigozsin kijelentette, nem valószínű, hogy a város elesik a következő negyvennyolc órában.

Az orosz Wagner zsoldoscsoport alapítója, Jevgenyij Prigozsin pénteken kijelentette, hogy katonái valószínűleg nem fogják elfoglalni a várost a következő két nap során. Prigozsin a Telegramon küldött hangüzenetében kifejtette, hogy súlyos harcok folynak az "Airplane" néven ismert negyedben. A zsoldosvezér azt is hozzátette, hogy a szektor egy igazi, szinte bevehetetlen erődítményre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés