Előfizetői tartalom

Orosz dróneső zúdult Ukrajnára, kaotikus a helyzet Bahmutnál - Háborús híreink pénteken

Portfolio
Heves harcok zajlanak Bahmutnál, a város belterületein az oroszok, a város külső részein az ukránok törnek előre. Amerika engedélyezte az F-16-os vadászbombázók exportját Ukrajna számára azoknak az országoknak, melyek így akarnak tenni. Volodimir Zelenszkij szerint az ukrán rohamdandárok már az ellentámadás végső készületeit végzik. Az éjjel számos ukrán nagyváros energiaellátását orosz dróntámadás érte. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

2023. május 19. 21:55 Megosztás Ukrán energetikai szakembereket ért dróntámadás - Az orosz erők hamuvá égetik az épületeket Bahmutban Életét vesztette három ukrán energetikai szakember pénteken az északkelet-ukrajnai Szumi megyét ért orosz dróntámadás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés