Előfizetői tartalom

Ilyen nincs: a Twitteren esett egymásnak Elon Musk és Moszkva szócsöve

Portfolio
Dmitrij Medvegyev az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese szereti megosztani gondolatait a közösségi médiában, hol a közelgő atomháborúról, hogy a dekadens nyugatról, hol az elodázhatatlan orosz győzelemről ír, de az sem áll távol tőle, hogy más közéleti személyiségeknek „szóljon” be, mint például Elon Musknak.

A csörte még 2020 októberében indult: Liz Truss brit miniszterelnök lemondását követően Medvegyev szellemes tweetben búcsúzott az exelnöktől, és gratulált az azóta legendássá vált fejessalátának, ami tovább bírta megromlás nélkül, mint a Truss-kormány. Elon Musk egy válaszában megdicsérte az orosz politikust, majd feltett egy igen kellemetlen kérdést: Mi a helyzet Bahmutban?...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés