Előfizetői tartalom

Egyre ellentmondásosabb a bahmuti fronton a helyzet

Portfolio
Olekszandr Szirszkij vezérezredes, az Ukrán Szárazföldi Erők parancsnoka meglátogatta a frontvonalon lévő csapatokat a harcok sújtotta keleti Bahmut város közelében. Kijev állítja, hogy az orosz beszámolókkal ellentétben nem adták fel a várost, és még mindig nem sikerült az orosz erőknek elfoglalni a területet.

Szirszkij köszönetet mondott a dandár harcosainak, "akik nap mint nap megsemmisítik az ellenséget" - közölte vasárnap egy Telegram-üzenetben. Azt nem részletezte, hogy pontosan mikor tette meg az utat. A parancsnok elmondta, hogy Ukrajna továbbra is védekezésben van Bakhmut városában, de csapatai a város oldalain haladnak előre. "Annak ellenére, hogy most már a város peremvidékét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés