Előfizetői tartalom

A bécsi nagykövet szerint jogosan engedik el a magyar hatóságok az embercsempészeket

Inforádió
Magyarország bécsi nagykövete, Nagy Andor szerint Magyarországnak szuverén joga kiutasítani az embercsempészeket. Az osztrákok meglepődtek a döntésen, amelyről nem volt előzetes egyeztetés. Az intézkedés mögött az áll, hogy Magyarország börtöneiben számos embercsempész van, akiknek fogva tartása komoly költségeket jelent.

Magyarországnak szuverén joga van arra, hogy külföldi embercsempészeket kiutasítson a magyarországi börtönökből. Az osztrák külügyminiszterrel folytatott találkozója után Nagy Andor, Magyarország bécsi nagykövete azt mondta az InfoRádiónak adott interjújában, hogy ez a döntés nem irányult semelyik szomszédos ország ellen sem. Az osztrákok meglepődtek az intézkedésen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés