Előfizetői tartalom

Oroszország területén folynak a harcok, újabb támadás indulhatott Ukrajna felől - Háborús híreink kedden

Portfolio
Tegnap nap közben a Kijevhez lojális "Szabad Oroszország Légió" harcosai áttörtek az orosz-ukrán határon és támadást indítottak Belgorod ellen. A harcok még mindig folynak, az orosz vezetés terrorelhárítási műveletet hirdetett. Ukrajna szerint a háború epicentruma továbbra is Bahmut, a település Kijev szerint még mindig nem esett el. A második világháború óta nem történt ilyen támadás Oroszország ellen, az esemény több szempontból is történelminek nevezhető. Délután valószínűleg újabb támadás indult Ukrajna területéről Belgorod megye ellen. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

2023. május 23. 21:52 Megosztás Amerikai bombázókra kellett az oroszoknak reagálni Oroszország szerint a két amerikai bombázó közeledett a határa felé - számol be róla a Le Figaro. Tovább a cikkhez ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés