Előfizetői tartalom

Putyin szövetségese a halálos betegségéről szóló hírek után szerepelt nyilvánosan

Portfolio
Alekszandr Lukasenko fehérorosz elnök kedden nyilvánosan megjelent, hogy válaszoljon az egészségi állapotáról szóló pletykákra, és elutasította azokat az állításokat, amelyek szerint súlyos beteg lenne. Egy a belarusz állami média által bemutatott videón Lukasenko biztosította a tisztviselőket, hogy nem fog meghalni, kijelentve: "Nem fogok meghalni, srácok" - számolt be a Reuters.

A Lukasenko egészségi állapotával kapcsolatos találgatások azután merültek fel, hogy május 9-én megjelent egy moszkvai katonai parádén, ahol fáradtnak és kissé bizonytalannak tűnt. Egy egészségügyi kérdésekről szóló megbeszélésen Lukasenko rekedt hangon elárulta, hogy adenovírustól, vagyis egy közönséges megfázástól szenved. A kedden az állami médiában bemutatott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés