Előfizetői tartalom

Elképesztő videóval trollkodta szét riválisát Donald Trump a balul elsült bejelentés után

Portfolio
Tegnap bejelentette az indulást a 2024-es amerikai elnökválasztáson Ron DeSantis floridai kormányzó, az pedig már most is világos, hogy párttársa és a republikánusok másik esélyese, Donald Trump őt tekinti jelenleg fő riválisnak. Az Egyesült Államok 45. elnöke rövid videóval trollkodta meg a floridai kormányzó tegnapi, kaotikus elnökválasztási bejelentését Instagramon.

Tegnap bejelentette indulását a 2024-es amerikai elnökválasztáson Ron DeSantis floridai kormányzó a Twitter Space nevű platformon, az eseményt számos technikai malőr kísérte: Kapcsolódó cikkünk 2023. 05. 24. Hivatalosan is elindult a republikánus elnökjelöltségért Trump legerősebb kihívója Donald Trump a napokban számos videót kirakott különféle médiaplatformjaira...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés