FONTOS Megcsapott minket a hitelválság szele, évezredes gödör szélére lökte a lakáshiteleket
 
Előfizetői tartalom

Egyetlen videó, amely remekül leleplezi, hogy miért is ilyen inaktív az orosz légierő

Portfolio
Érdekes videó került ki a belgorodi Grajvoront ért támadásról: jól látható rajta, ahogy egy Szu-34-es vadászbombázó az Ukrajnából érkező, állítólagos partizánokat bombázza. A videó érdekes betekintést ad az orosz légierő képességeibe és talán részben megmagyarázhatja az orosz katonai repülés háború kezdete óta nyomottnak mondható aktivitását is.

Már Oroszország szíriai intervenciója során is számos elemzés készült arról, hogy az orosz légierő nem rendelkezik elég levegő-föld irányított rakétával, ezért főként nem irányított, „buta” bombákra támaszkodik az orosz katonai repülés. Az ukrajnai háború során csak megszaporodtak ezek az elemzések, számos nyugati think-tank konkrétan azzal magyarázta az orosz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés