Előfizetői tartalom

Brit elemző: nagyon kockázatos dologba kezdett Ukrajna, ezzel elbukhatják a Nyugat támogatását

Portfolio
Az, hogy Ukrajna Oroszország területét napi szinten támadja, nagyon kockázatos stratégia, amely miatt felmerül annak a kockázata, hogy elvesztik a Nyugat támogatását – mondta Michael Clarke brit biztonságpolitikai elemző a Sky Newsnak. Clarke úgy látja, hogy ezek a támadások már részét képezik az ukrán „tavaszi hadjáratnak,” a drónokkal pedig az orosz légvédelmi képességeket tesztelik.

Te jó ég, ezzel aztán tényleg a széllel szemben vitorláznak és ha elvesztik a nyugati támogatást, elvesztik a háborút” – kommentálta az elemző az Oroszország területét érő dróntámadásokat. Clarke arra is kitért, hogy szerinte az ukránok azért küldenek most napi szinten több drónt Oroszország területe ellen, mert tesztelni akarják az orosz légvédelmi képességeket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés