Előfizetői tartalom

Egy orosz fegyvercsempész ellentmondásos szökése miatt bírálja az USA az egyik fontos szövetségesét

Portfolio
Az Egyesült Államok kérésére Olaszországban letartóztattak egy Kremlhez kötődő üzletembert, akit azzal vádolnak, hogy illegálisan exportált amerikai haditechnikát Oroszországba, de az amerikai figyelmeztetések ellenére sikerült visszaszöknie Moszkvába. A szökés megterhelte az amerikai-olasz kapcsolatokat, és felvetette az olasz kormányon belüli korrupció vagy összejátszás gyanúját. Az eset rávilágít Olaszország túlterhelt igazságszolgáltatási rendszerére és a házi őrizethez való engedékeny hozzáállására, amely lehetővé teszi, hogy a magas rangú vádlottak viszonylag könnyen megússzák az őrizetbe vételt.

Egy Kremlhez kötődő üzletembert, akit azzal vádolnak, hogy illegálisan exportált amerikai haditechnikát Oroszországba, az Egyesült Államok kérésére letartóztattak Olaszországban, de sikerült visszaszöknie Moszkvába, miután Olaszország házi őrizetbe helyezte, ami súrlódásokat okozott az Egyesült Államok és Olaszország között, és rontotta Olaszország megbízható partnerének...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái