Előfizetői tartalom

Németország megtorló lépésről döntött Oroszországgal szemben

Portfolio
Németország bezárat Oroszország öt konzulátusából négyet az állam területén, de Moszkva továbbra is működtetheti berlini nagykövetségét és egy általános konzulátusát - ez a lépés a kétoldalú kapcsolatok jelentős romlását jelenti, miután Oroszország megszállta Ukrajnát, és a Kreml szankciók alá vont orosz tisztviselőket és diplomatákat.

A német kormány egy megtorló lépésként bejelentette, hogy öt németországi orosz konzulátusból négyet bezárnak, és visszavonják az engedélyüket. A döntés válaszul született arra, hogy Oroszország 350 főre korlátozta a német tisztviselők számát, akiket az országba engednek. A mostani döntés értelmében míg az orosz kormány továbbra is működtetheti berlini nagykövetségét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés