Előfizetői tartalom

Szembe megy Hága döntésével Dél-Afrika – Kijátsszák a Putyin elleni elfogatóparancsot

Portfolio
Június elsején rendezik meg a BRICS tagállamok külügyminisztereinek éves találkozóját a dél-afrikai Fokvárosban, augusztusban pedig újabb csúcsot tartanak az országban, melyre Vlagyimir Putyin orosz elnök is meghívást kapott. A Dél-Afrikai Köztársaság meglepően egyszerű módon igyekszik kijátszani az orosz elnök elleni elfogatóparancsot – Írja a Bloomberg.

Június elsején kezdődik meg a BRICS (Brazília, Oroszország, India, Kína, Dél-Afrikai Köztársaság) külügyminisztereinek csúcstalálkozója Fokvárosban, Augusztus 22-24 között pedig egy újabb megbeszélésre kerül sor, melyre Putyin elnök is hivatalos. Ezzel mindössze egy probléma van: az orosz államfőt körözi a hágai Nemzetközi Bűntetőbíróság, melynek a Dél-Afrikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés