Előfizetői tartalom

Olyan kijelentést tett az amerikai külügyminiszter, amit eddig legfeljebb mémeken láthattunk

Portfolio
Antony Blinken amerikai külügyminiszter pénteken óva intett minden olyan békekezdeményezéstől, amely segíthet legitimálni Oroszország ukrajnai területfoglalását, és befagyasztja jelenlegi frontvonalakat. Az amerikai külügyminiszter beszéde egyik részében kijelentette: Oroszország a második legerősebb hadsereg Ukrajnában.

Az amerikai tisztviselők által kiemelt beszédnek nevezett, Washington álláspontját az Ukrajna elleni 16 hónapos orosz invázióról kifejtő beszédében Blinken figyelmeztett arra, hogy az elkövetkező hetekben és hónapokban néhány ország valószínűleg tűzszünetre szólít fel. Az amerikai külügyminiszter ezzel kapcsolatban kijelentette, hogy a tartós béke érdekében nem szabad...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés