Előfizetői tartalom

Ukrajna készen áll a régóta hangoztatott ellentámadásra - Háborús híreink vasárnap

Portfolio
Ukrajna készen áll arra, hogy megindítsa a régóta tervezett ellentámadását az oroszok által megszállt területek visszafoglalására - jelentette ki Volodimir Zelenszkij ukrán elnök egy szombaton megjelent interjúban. Az ukrán védelmi miniszterhelyettes szerint a támadás "sínen van", annak ellenére, hogy az elmúlt hetekben "példátlan" rakéta- és dróntámadások érték az országot. Antony Blinken amerikai külügyminiszter pénteken azt mondta, hogy az Egyesült Államok Ukrajnával és más szövetségesekkel együttműködve konszenzust fog kialakítani a háborút lezáró "igazságos és tartós béke" alapvető feltételei körül. Nagy-Britannia támogatja Ukrajna csatlakozását a NATO-hoz, de hozzátették: amíg az ország háborút vív Oroszországgal, ennek nincs politikai realitása.

2023. június 04. 17:55 Oroszországban zajlanak a harcok, ukrán diverzánsok hatoltak be Ukrán diverzánsok hatoltak be Novaja Tavolzsankában, ahol az orosz erők harcban állnak...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái