Előfizetői tartalom

Nova Kahovka-i gátrobbanás: öt órán belül elérheti a víz a kritikus szintet, megindult az evakuálás

Portfolio
Számos reakció érkezett a felrobbantott Nova Kahovka-i gát kapcsán. Az ukrán hadsereg szerint orosz erők robbantották fel a gátat, az orosz polgármester előbb képtelenségnek, majd súlyos terrortámadásnak nevezte az egészet. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök rendkívüli ülést tart, miközben az ukránok már készülnek az evakuációra.

Folyamatosan érkeznek a reakciók a felrobbantott Nova Kahovka-i gát kapcsán. Az orosz hadsereg újabb terrorcselekményt követett el - jelentette ki Olekszandr Prokudin, a Herszon régió katonai közigazgatásának Ukrajna által kinevezett vezetője a Telegramon közzétett videóban. Felrobbantották a Kahovka vízerőművet. A víz öt órán belül eléri a kritikus szintet. A veszélyeztetett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés