Előfizetői tartalom

Orosz és kínai repülőgépek jelentek meg Amerika szoros szövetségese mellett, riasztották a légierőt

Portfolio
Kína és Oroszország 2019 óta rendszeresen gyakorlatozik a Japán-tenger és a Dél-kínai-tenger felett légierejével. A mostani, hatodik alkalommal megtartott repülési őrjárat során veszélyesen megközelítették Dél-Korea légterét az orosz és kínai katonai gépek, ennek hatására Szöul is a levegőbe küldte saját légierejét.

2019 óta hatodik alkalommal tartott Kína és Oroszország légi gyakorlatot a Japán-tenger és a Dél-kínai-tenger fölött. A Kínai Védelmi Minisztérium szerint ezek a repülési gyakorlatok részei a két állam közötti éves együttműködési tervnek. The Republic of Korea Air Force (South Korea) has announced that earlier this morning it had Detected and Tracked at least 4 Chinese and...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés