Előfizetői tartalom

Felvételek: támadásba lendültek az ukrán Leopard 2-es harckocsik, de úgy néz ki, csúnya vége lett az akciónak

Előkerültek az első olyan képsorok az ukrán frontról, melyeken éles bevetésen látható az ukrán haderő Leopard 2A4-es harckocsija. A harcjárműveket M113-as páncélozott szállító harcjárművekkel együtt a zaporizzsjai Orihivnál vetették be az ukrán fegyveres erők. Ahogy más hadszíntereken, úgy valószínűleg itt is felkészülten várták az oroszok az ukrán támadást, az eddig megjelent információk alapján komolynak tűnnek az ukrán veszteségek.

A napokban az ukrán haderő a frontszakasz több pontján is támadásokat kísérelt meg az orosz állások ellen, az ezekről készült videók szép lassan kezdenek el szivárogni. Kapcsolódó cikkünk 2023. 06. 05. Videó: rohamra indultak az ukrán páncélosok, de csúnya rajtaütésbe futottak bele Most újabb felvétel került ki, ezúttal egy láthatólag Leopard 2A4-es harckocsikkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés