Előfizetői tartalom

Letartóztatják Putyint, ha megjelenik a BRICS-csúcson? Ramaphosával beszélt az orosz elnök

Portfolio
Telefonon beszélgetett egymással a dél-afrikai és az orosz elnök szerdán. A telefonhívásnak az adott különleges apropót, hogy az orosz elnök ellen nemzetközi elfogatóparancsot adott ki a Nemzetközi Büntetőbíróság még márciusban, így körülményes lehet a látogatása Johannesburgban az idei BRICS-csúcson - írja a Reuters.

Azt már korábban is tudni lehetett, hogy a Dél-afrikai Köztársaságban rendezik az idei BRICS-csúcsot, múlt hét csütörtökön azt is bejelentették, hogy Johannesburg lesz a találkozó színhelye. Ezzel kapcsolatban is egyeztetett egymással Cyril Ramaphosa dél-afrikai és Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán. A másik téma a második Oroszország-Afrika találkozó volt, amit július...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés