Előfizetői tartalom

Tényleg kilőttek az oroszok egy Leopard tankot? Ezzel a fotóval valami nagyon nem stimmel

Portfolio
Az orosz propagandagépezet egyik sajátossága az, hogy egészen meredek állításokat tesznek az ukránok által használt nyugati fegyvereket ért veszteségekről, ezeket a kijelentéseket azonban képanyaggal csak a legritkább esetben tudják alátámasztani. Ha nincs valós felvétel, akkor összeollóznak egyet. Nem történt ez másképp a legfrissebb „kilőtt” Leoparddal sem.

A napokban több fotó és videó is napvilágot látott, melyeken elméletileg az látszik, ahogy az orosz fegyveres erők sorra lövik ki az Ukrajnának adományozott német gyártmányú Leopard harckocsikat. A legfrissebb felvétel első ránézésre valóban meggyőzőnek hat, hiszen tényleg egy kilőtt Leopard 2-es látható a fotókon, a jármű környezete pedig jellemző Ukrajnára. A gondot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés