FONTOS Itt a magyar benzinárak valósága: senkinek nincs igaza
 
Előfizetői tartalom

Hullanak a nyugati páncélosok a harcmezőn, fokozódik a helyzet Zaporizzsjánál – Háborús híreink pénteken

Portfolio
Egyre több hír és felvétel érkezik arról, hogy az ukrán offenzívában aktív szerepet játszanak a nyugati tankok, köztük a Leopard 2-esek is. Moszkva napok óta igyekszik különböző módokon bizonyítani, hogy kilőtt már közülük legalább egyet. Úgy tűnik, hogy a napok óta kibontakozóban lévő ukrán támadások egyik fő csapása Zaporizzsja megyében van. Ugyanakkor az itt található atomerőmű számára komoly problémát jelent a felrobbant Nova Kahovka-i gát, mivel idővel nem juthat elég víz a hűtésére. Cikkünk folyamatosan frissül.

2023. június 09. 22:05 Megosztás Videó: lángolva hátrál az összecsapásból egy orosz páncélos A közösségi médiába került fel a felvétel egy orosz harckocsiról, amely miután találatot kapott, lángolva próbált menekülni a harctérről, sikertelenül. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés