Előfizetői tartalom

Igazi katasztrófa történt Orihivnél: pillanatok alatt elveszett az ukrán Bradley-k közel 15%-a

Portfolio
Ma számos felvétel látott napvilágot azokról a veszteségekről, melyeket az ukrán fegyveres erők Orihiv térségében szenvedtek el az elmúlt napokban; a háborúval foglalkozó OSINT-elemzők neki is álltak, hogy összeszámolják az eddig kikerült fotók, videók alapján a megsemmisült, elhagyott ukrán páncélosokat. Egészen súlyos számokat láthatunk.

Ma délután számos felvétel jött azokról a veszteségekről, melyeket az ukrán fegyveres erők Orihiv térségében szenvedtek el: a támadás során számos értékes NATO haditechnikai eszköz odaveszett. Kapcsolódó cikkünk 2023. 06. 09. Egészen elképesztő felvételek: újabb rohamra indult Ukrajna, még több páncélos veszett oda Orihivnál 2023. 06. 09. Nagyon súlyos ukrán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés