Előfizetői tartalom

Az oroszok is elismerik, hogy egyértelmű az ukrán fölény egy fontos katonai képességben

Portfolio
Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) védelmi agytröszt szombati jelentésében arról írt, hogy orosz katonai bloggerek állításai szerint az ukrán erők taktikai előnyben vannak az éjszakai támadásokat illetően a Nyugat által biztosított, kiváló éjszakai optikai rendszerekkel ellátott felszereléseknek köszönhetően.

Egy neves orosz milblogger szerint az ukrán erők éjszaka hajtanak végre támadásokat, mivel a Nyugat által adott felszerelések „kiváló” éjjellátó optikát biztosítanak nekik. Vlagyimir Rogov, Zaporizzsja megye megszállt részének egyik Moszkva által kinevezett tisztviselője szintén azt állította, hogy az éjszakai támadások lehetővé teszik az ukránoknak a nyugati eszközök...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés